Продуктите от ламарина се делят на два основни типа:

 - продукти за автомобилната промишленост

 - продукти за климатизационната промишленост

За автомобилната промишленост се произвеждат детайли за ауспуси за ново автомобилно производство на Лада, Форд и Рено - за заводи в Чехия, Холандия и Русия.

Произвеждат се и сглобени гърнета за афтермаркет на Фиат, Алфа Ромео, Рено, Опел, Мерцедес и Фолксваген.

Продуктовата листа за климатизационната промишленост включва детайли за газови бойлери: кутии, огнища, капаци, конзоли, рами, някои от които след фазите на щамповане, изтегляне и огъване претърпяват и сглобяване чрез електродъгова или електросъпротивителна (точкова) заварка, монтаж на закопчалки, дюзи и др. Основната част от артикулите отива за производството на газови бойлери в Полша. Част от детайлите са предназначени за собствено производство на СИЛПА на вентилконвектори с марка "KLIMA 2000" и за пелетни горелки IVG.

Поради нарасналия дял на автомобилното производство във Фирмата е внедрена Система за управление на качеството по изискванията на техническата спецификация СД ISO/TS16949 за автомобилната промишленост.

Суровините за производството се закупуват само от утвърдени и контролирани доставчици с необходимото ниво на качество на продуктите.